Waardering

Samenwerkingspartners

Opleidingscentrum ELISA^2 biedt opleidingen en trainingen of heeft een opleiding of training aangeboden aan:

  • Samenwerkingsverband Autisme Gelderland (SAG) 2020-heden
  • Vanuit Autisme Bekeken (VAB) 2020-heden
  • IQ Coaches 2018-heden
  • Christelijke Hogeschool Ede (CHE) 2013-2019
  • AB-Het Spectrum 2021
  • Be Active & Creative (Barneveld) 2021

Reviews opleidingen

Themadag: Impact Techieken: Zinvol spelen met metaforen 2021:

Pauline Fopma (Autismecoach bij IBASS):

De theorie wordt door Rianne duidelijk uitgelegd en de praktijkvoorbeelden zijn heel herkenbaar. De mix tussen theorie en praktijk is in balans, mede door de oefeningen die heel leuk zijn.

Post-HBO opleiding Sprekend Autisme Deel 2 2020/2021:

Youetta Kamminga (Autismecoach bij de Paassberg):

Rianne weet de ACT toe te passen op een autismevriendelijke manier die door het gebruik van metaforen heel toegankelijk is. Ben heel enthousiast over alle opleidingsdagen. Hoe de theorie gekoppeld werd aan de praktijk met alle voorbeelden en oefeningen.

Jeannet Koopman (Gezinshuis 'Kracht van verschil'):

Een geweldige, inhoudelijke, praktische opleiding, welke zowel persoonlijk als ook in het werkveld zijn uitwerking heeft. Rianne staat ver boven de stof waardoor elke opleidingsdag weer een feestje mocht zijn. Ook de wijze waarop Rianne de huiswerkopdrachten beoordeelt, is helpend, opbouwend en inhoudelijk.

Tinie Bouw-van Wijngaarden (Zorgklasdocent Ichthus College):

ACT blijkt heel helpend in de begeleiding van mijn leerlingen met ASS. Voor mij een vernieuwende manier om met casus om te gaan. 

Post-HBO opleiding Sprekend Autisme Deel 1 2020:

Jeannet Koopman (Gezinshuis 'Kracht van het verschil'):

Deze opleiding vormt een antwoord op zoveel vragen welke ik de afgelopen zes jaar heb gehad in de begeleiding van mijn pleegdochter en andere gezinsleden. Ik ben zoveel meer gaan begrijpen van hun gedachten en gevoelswerelden dat ik daarmee hoop dat ik hen kan begeleiden naar zelfstandigheid. De manier waarop je daarnaast het huiswerk nakijkt en van feedback voorziet is fantastisch en helpend.

Tinie Bouw-van Wijngaarden (Zorgklasdocent Ichthus College):

Een Post-HBO opleiding die naast theorie en onderbouwing ook heel praktisch te gebruiken is in de werksituatie met mensen met ASS. Rianne stipt veel technieken en methodes aan, waaruit een mooi, overkoepelend geheel ontstaat. Een aanrader! De 'tools' hebben me erg geholpen in mijn praktische werksituatie. Verder heb ik écht genoten van je feedback op de huiswerkopdrachten.

Tevreden deelnemer:

De opleiding is inhoudelijk erg sterk. Er wordt verbredend aandacht geschonken aan het vergroten van kennis en handvatten voor in de praktijk. Er is hierbij veel ruimte voor verdere individuele verdieping, zeker vanwege de kleine setting. Zeker voor ervaren professionals is de opleiding een aanrader! De docente is sterk, meedenkend, open en heeft veel kennis en ervaring.

 

Vierluik: Autisme en Identiteit 2020:

Ada Houben (levensloopbegeleider VAB):

Zeer goed! Persoonlijk, praktisch en praktijkgericht. Niet alleen maar een theoretisch verhaal. Je draagt het verhaal uit als ervaringsdeskundige vanuit privé en je werk. Jouw zelfkennis is bewonderenswaardig.

Linda Siebeling ('s Heerenloo):

Bijzonder leerzame cursus, waar theorie, ervaring en kennis werden gedeeld op een heel spontane en energieke manier.

Aline van den Brink (ervaringsdeskundige moeder):

Ik vond het allemaal erg boeiend. Leerzaam voor met wie ik omga. Maar ook voor mezelf veel van geleerd. Supergoed!