OPLEIDINGSAANBOD ELISA^2 vanaf maart 2021Blij en trots om bekend te mogen maken dat opleidingscentrum ELISA^2 inpandig verhuisd is naar een grotere locatie! Dit maakt het mogelijk om vrijwel alle opleidingen Coronaproof doorgang te laten vinden vanaf maart 2021! Uitgangspunt van het centrum is immers altijd geweest om kleinschalig onderwijs te bieden, zodat er voldoende interactie en verdieping plaats kan vinden.

Graag tot binnenkort voor verdieping op de vierde verdieping!

Acceptance and Commitment Therapie (ACT) bij autisme
Post-HBO opleiding ‘Sprekend Autisme!’ Deel 2 wordt coronaproof vervolgd vanaf maart 2021 (aanmelden voor dit jaar niet meer mogelijk)) 15. Post-HBO opleiding ‘Sprekend Autisme!’ deel 2 (Groep van maximaal 5) – Elisa^2 (domein-elisa.nl)

Vierluik: Psycho-educatie bij autisme
Met deze training in vier donderdagochtenden (18 maart, 15 april, 3 juni en 1 juli) help je cliënt(en) met autisme om meer inzicht krijgen in hun sterke en minder sterke kanten en bij het ‘leren leven met autisme’.
Doelgroep
De opleiding richt zich op begeleiders, behandelaren en alle mogelijke dienstverleners die werken met en voor jongeren en (jong) volwassenen met autisme.
Voor meer informatie of om u aan te melden: 24. Vierluik: ‘Psycho-educatie bij autisme’ (Groep van maximaal 5) – Elisa^2 (domein-elisa.nl)
Maandelijkse cursusochtend april:

1. De bereidheidsvraag bij autisme
Met deze cursus op donderdagochtend 8 april onderzoek je hoe je het begrip ‘levensloopbegeleiding’ concreet inhoud kunt geven.
Doelgroep
De opleiding richt zich op begeleiders, behandelaren en alle mogelijke dienstverleners die werken met en voor jongeren en (jong) volwassenen met autisme.

Voor meer informatie of om u aan te melden: 17. Bereidheidheidsvraag bij autisme (Groep van maximaal 5) (Eventueel online aangeboden!) – Elisa^2 (domein-elisa.nl)

Mindfulness bij mensen met autisme: individuele cursus
Aan de hand van het boek ‘Mindfulness bij volwassenen met autisme’ door Annelies Spek, worden er vanaf maart op de dinsdagmiddagen van 15.30 uur tot 17.00 uur 9 sessies Mindfulness ingepland met als overkoepelend doel het reduceren van stress en de nadelige gevolgen hiervan.

Voor meer informatie of om u aan te melden: 03. Mindfulness bij mensen met autisme individueel (Momenteel wachtlijst. Start weer in maart!) – Elisa^2 (domein-elisa.nl)